Házirend

Táborunk keresztény tábor, melyben a keresztény értékrendet tartjuk szemelőtt. Tilos tehát a táborban: verekedni, káromkodni, gúnyolódni, dohányozni, alkoholt vagy kábítószereket fogyasztani, másokat fizikailag vagy verbálisan bántalmazni, fiúknak és lányoknak egy szobában felügyelet nélkül tartózkodni.

A tábor területének elhagyása felnőtt kísérete nélkül szigorúan tilos.

A tábor minden résztvevője engedelmességgel tartozik a tábort vezető felnőtteknek és a segítőknek.

A programokon való részvétel a tábor minden lakója számára kötelező. Ezen idő alatt a mobiltelefon használata nem megengedett. A táborba bármilyen elektronikus eszköz csak saját felelősségre hozható.

A tábor résztvevői a strandon a vízben csak felnőtt felügyelete mellett tartózkodhatnak.

A gyerekeknek a strandon történő vásárlást (jégkrém, lángos, palacsinta, stb.) a táborban a főétkezések elfogyasztásához kötjük, ezek helyett a vásárlás nem megengedett.

A strandon való bármilyen engedetlenség, a saját és mások testi épségének veszélyeztetése azonnal a tábor elhagyását vonja maga után, ekkor a gyermeket a táborból azonnal hazaküldjük.

Az esti csendes idő a 2.-3. osztályosoknak 22 órakor, az ennél magasabb osztályoknak 24 órakor kezdődik. Az esti programok kivételével, ezen időpontok után a gyerekeknek a szobáikban kell tartózkodniuk.

A fenti szabályok megszegése akár a táborból történő hazaküldést is maga után vonhatja!